THORSTEN FLINCK GÄSTAR ESPLANADTEATERN

THORSTEN FLINCK GÄSTAR ESPLANADTEATERN

2017-09-11

Konsert med Thorsten Flinck & Mats Björke

En konsertafton varvat med humor och teatraliska inslag såsom bara Thorsten kan.

Nu har du chansen att uppleva en av höstens få spelningar. Thorsten Flinck är hyllad för sin fantastiska scennärvaro och genuina tolkningar av svenska låtskatter. Hans mörka stämma och närhet till texten trollbinder publiken. Med sin charm och lättsamma humor vet han precis hur han ska pendla mellan beröring och skratt.

- En kväll som man tog till sitt hjärta och kommer att minnas länge med värme. /NLT

Mannen som legat bakom de 13 senaste årens produktioner Robert Mourad, upplever att Thorsten nu är populärare än nånsin. Under sin medverkan i Melodifestivalen 2012 vann Thorsten Flinck folkets hjärta som artist med låten "Jag reser mig igen" och två år därefter släpptes det hyllande och rosade albumet "Till flickorna på Upplandsgatan 71 från fiaskot mitt emot". Låten med samma titel bär på en djup och vacker text som Thorsten skrivit till sina två döttrar.

Pianisten Mats Björke (ex Mando Diao) har producerat senaste plattan och nu ger de sig ut till livepubliken tillsammans. En duo som är svår att inte uppskatta.

- Flinck är en av få, kanske den ende skådespelare som tar med sig teatern in i sången - utan att bli teatral. / GP

Förbered er på en afton att minnas. Där musik och artisteri får mötas i briljans. Att få lockas till både skratt och eftertänksamhet. Ja Thorsten Flinck lämnar ingen oberörd.

Boka din biljett nu: www.kulturbiljetter.se 08-50 25 40 80

Ska vara en direktlänk till biljettsidan för Thorsten:

https://kulturbiljetter.se/evenemang/3006/thorsten-flinck-mats-bj%C3%B6rkemando-diao

 

« Tillbaka